Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (101/123) > >>

gkounti:
Εκανα κι εγώ την ιδια διαδικασία και μου έδωσαν τον μέσο όρο της ειδικότητας. Η εφορία μου έδωσε κανονικά αντίγραφο της έναρξης (μαλιστα πήρα δυο!) και μου είπε οτι ειναι η μόνη αρμόδια γι'αυτό μια που δεν γίνεται να κάνεις επικύρωση αλλού.

anastaziogr:
Στους νεοεισερχόμενους αυξήθηκε  το απόγευμα, μάλλον αυτόματα, το πλαφόν (τουλάχιστον σε εμένα και σε 2 ακόμα συναδέλφους Παθολόγους). Είχα στείλει email όμως Δεν πρόλαβα να στείλω τα αποδεικτικά ταχυδρομικώς όπως λέει το τελευταίο δελτίο τύπου του ΕΟΠΥΥ.

DrGar:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτη  χθεσινη ανακοινωση  ζητουν βεβαιωση  απο την εφορια για την εναρξη επαγγελματος. Ωστοσο, σημερα  εμαθα οτι  η εφορια  δεν παρεχει τετοιες  βεβαιωσεις.  Ουτε μπορεις  να  επικυρωσεις  αντιγραφο του αρχικου εγγραφου της εναρξης. Η  μονη δυνατοτητα  ειναι να στειλεις   αντιγραφο μαζι με υπευθυνη  δηλωση .  Εχει καποιος συναδελφος  ολοκληρωσει την αντιστοιχη διαδικασια?

--- Τέλος παράθεσης ---

Ολοκληρωσα ακριβως την διαδικασια και μου εδωσαν τον μ.ο ειδικοτητας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Συναδελφε Αχιλλεα,  μπορεις να μου πεις  , σε παρακαλω,   αν σου ζητησαν  απο την εφορια  καποια  δικαιολογητικα ή απλα  συμπληρωσες καποια  αιτηση?

Αχιλλέας.Κ:
εστειλα  την βεβαιωση εναρξης επαγγελματος απο την εφορια και μια αιτηση-παρακληση διορθωσης του πλαφον.

DrGar:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεστειλα  την βεβαιωση εναρξης επαγγελματος απο την εφορια και μια αιτηση-παρακληση διορθωσης του πλαφον.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ηλεκτρονικη αιτηση-παρακληση?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση