Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
gkounti:
Εκανα κι εγώ την ιδια διαδικασία και μου έδωσαν τον μέσο όρο της ειδικότητας. Η εφορία μου έδωσε κανονικά αντίγραφο της έναρξης (μαλιστα πήρα δυο!) και μου είπε οτι ειναι η μόνη αρμόδια γι'αυτό μια που δεν γίνεται να κάνεις επικύρωση αλλού.
anastaziogr:
Στους νεοεισερχόμενους αυξήθηκε το απόγευμα, μάλλον αυτόματα, το πλαφόν (τουλάχιστον σε εμένα και σε 2 ακόμα συναδέλφους Παθολόγους). Είχα στείλει email όμως Δεν πρόλαβα να στείλω τα αποδεικτικά ταχυδρομικώς όπως λέει το τελευταίο δελτίο τύπου του ΕΟΠΥΥ.
DrGar:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτη χθεσινη ανακοινωση ζητουν βεβαιωση απο την εφορια για την εναρξη επαγγελματος. Ωστοσο, σημερα εμαθα οτι η εφορια δεν παρεχει τετοιες βεβαιωσεις. Ουτε μπορεις να επικυρωσεις αντιγραφο του αρχικου εγγραφου της εναρξης. Η μονη δυνατοτητα ειναι να στειλεις αντιγραφο μαζι με υπευθυνη δηλωση . Εχει καποιος συναδελφος ολοκληρωσει την αντιστοιχη διαδικασια?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ολοκληρωσα ακριβως την διαδικασια και μου εδωσαν τον μ.ο ειδικοτητας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συναδελφε Αχιλλεα, μπορεις να μου πεις , σε παρακαλω, αν σου ζητησαν απο την εφορια καποια δικαιολογητικα ή απλα συμπληρωσες καποια αιτηση?
Αχιλλέας.Κ:
εστειλα την βεβαιωση εναρξης επαγγελματος απο την εφορια και μια αιτηση-παρακληση διορθωσης του πλαφον.
DrGar:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεστειλα την βεβαιωση εναρξης επαγγελματος απο την εφορια και μια αιτηση-παρακληση διορθωσης του πλαφον.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ηλεκτρονικη αιτηση-παρακληση?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση