Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)
ΑΡΗΣ:
Και με το 5ευρω τι γίνεται? Ο ασθενής πάει σήμερα στον Γενικό Ιατρό να γράψει τα φάρμακά του και μετά από 3 μέρες στον επισκέπτη νευρολόγο του κέντρου υγείας και ξαναπληρώνει 5ευρω και σε μια βδομάδα που θα έχει το κέντρο υγείας επισκέπτη ορθοπεδικό ξανά 5ευρω, ενώ πριν με ένα πεντάευρω τα έγραφε όλα?
EzeΤΡΟΛ:
Γειά σας. Είμαι ΓΙ σε ΚΥ.
Αν ένας ασφαλισμένος πάρει από μένα ένα πλαφόνι, μπορεί μετά να πάει στο συνάδελφό μου ΓΙ στη διπλανή πόρτα και να πάρει άλλο ένα;
Medicine Man:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓειά σας. Είμαι ΓΙ σε ΚΥ.
Αν ένας ασφαλισμένος πάρει από μένα ένα πλαφόνι, μπορεί μετά να πάει στο συνάδελφό μου ΓΙ στη διπλανή πόρτα και να πάρει άλλο ένα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορεί να πάει σε όσους Γ.Ι θέλει και να γράψει ότι θέλει.Το πλαφόν είναι του ιατρού και όχι του ασφαλισμένου.Θα έχει ο ασφαλισμένος πλαφόν για υπηρεσίες υγείας, μόνο άν εφαρμοστεί η ατομική κάρτα υγείας.
EzeΤΡΟΛ:
Ευχαριστώ. Θα γράφουμε επομένως μέχρι 44 ευρώ και θα στέλνουμε τον ασφαλισμένο να συνεχίσει αλλού τα υπόλοιπα φάρμακά του.
GAD2:
Να βγει ανακοίνωση από τον υπουργό υγείας ή τον ΕΟΠΥΥ στα κανάλια για να μη τα λέμε εμείς λέω εγώ...δεν έχω όρεξη να πλακώνομαι τζάμπα για ....ίες άλλων
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση