Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)

<< < (50/94) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τα ποσά που ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ ότι θα διαθέτει ανά νομό για εργαστηριακές εξετάσεις περιλαμβάνουν και όσες γίνονται στις δομές του ΠΕΔΥ και ΕΣΥ ή μόνο σε ιδιώτες;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα ποσά που ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ ότι θα διαθέτει ανά νομό για εργαστηριακές εξετάσεις περιλαμβάνουν και όσες γίνονται στις δομές του ΠΕΔΥ και ΕΣΥ ή μόνο σε ιδιώτες;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Νομίζω πως όχι. Οι κωδικοί είναι για ιδιωτικά κέντρα. Μέχρι προ λίγων μηνών δεν υπολογίζονταν στον κωδικό ούτε τα παραπεμπτικα που εκτελούνταν σε εργαστήρια κλινικών (έμπαιναν μαζί με τα νοσήλεια - τώρα όχι βέβαια).
    Στη Λάρισα στο ΠΕΔΥ όταν έκανε κάποιος ακτινογραφία το πόρισμα μου επιστρεφόταν πάνω στο παραπεμπτικό μου. Σίγουρα δεν τα υπέβαλαν πουθενά...
   Τα νοσοκομεία ούτως ή άλλως λεφτά δεν παίρνουν... Τι σημασία έχουν λίγα παραπεμπτικά παραπάνω.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτη Λάρισα στο ΠΕΔΥ όταν έκανε κάποιος ακτινογραφία το πόρισμα μου επιστρεφόταν πάνω στο παραπεμπτικό μου. Σίγουρα δεν τα υπέβαλαν πουθενά...

--- Τέλος παράθεσης ---
Το γεγονός ότι παίρνεις πόρισμα είναι σημαντικό! Εδώ στον ΕΟΠΥΥ έδιναν πόρισμα σε δικό τους χαρτί (όταν είχαν ακτινολόγο, γιατί όταν έγινε το ΠΕΔΥ ο ακτινολόγος δεν μπήκε) ενώ στο νοσοκομείο το πόρισμα είναι: "Δείξε την ακτινογραφία στο γιατρό που τη ζήτησε"!
Το ότι το πόρισμα ήταν γραμμένο πάνω στο παραπεμπτικό σου είναι εντυπωσιακό!

samsok:
οποτε αν εχω καταλαβει σωστα
1)το πλαφον για τα φαρμακα εχει ηδη ξεκινησει
2)το πλαφον για τις εξετασεις δεν εχει ξεκινησει(?)
3)η εφαρμογη των κατευθυντηριων οδηγιων για τις εξετασεις εφαρμοζεται αμεσα(πχ δεν μπορουμε να γραψουμε θυρ/κο ελεγχο)

τα λεω καλα?

papadnefeli:
Tι εννοεί στο ΦΕΚ με τα όρια ιατρικών πράξεων ανα ειδικότητα;
Οι κωδικοι πχ (01), (02) κλπ στα οποία έχω πχ διπλα το 0 ή το 8 ή το 2 σε ποια κατηγορία εξετάσεων αναφέρονται;
Δεν καταλαβαίνω!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση