ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Εξετάσεις ειδικότητας
Chris123GR:
--- Παράθεση ---Δυστυχώς, παρά τις έγγραφες αλλά και προφορικές καταγγελίες μας αναφορικά με τις απαράδεκτες παρεμβάσεις αγνώστων “παραγόντων” στα καθαρά επιστημονικά θέματα της Γενικής Ιατρικής, σήμερα 63 υποψήφιοι για τις εξετάσεις, προερχόμενοι από όλη την Ελλάδα, ταλαιπωρήθηκαν άσκοπα με ευθύνη του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του ΚΕΣΥ
--- Τέλος παράθεσης ---
Μιλάμε για μπάχαλο τριτοκοσμικών χωρών , κάπου μεταξύ δυτικής αμπουαζούμπας και νότιας ουρουζαμβίκης ...... :-*
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό το site της ΕΛΕΓΕΙΑ:
… H εξεταστική Επιτροπή που απετελείτο από τον ίδιο τον κ. Σκληρό, έναν άλλο συνάδελφο και Πρόεδρο έναν Καθηγητή Παθολογίας. Η ΕΛΕΓΕΙΑ, μετά από άκαρπα διαβήματα προς την πολιτική Ηγεσία του …
--- Τέλος παράθεσης ---
Για την Ιστορία:
Αυτός ο «ένας άλλος Συνάδελφος» παραιτήθηκε αμέσως, όταν πληροφορήθηκε την αναφερόμενη σύνθεση, διαφωνώντας με αυτή.
Έχει ονοματεπώνυμο και οι πινελιές του τύπου «ένας άλλος συνάδελφος», χωρίς να διαχωρίζεται από την συνολική «πράξη», μάλλον άδικο είναι, αν όχι κάτι περισσότερο.
(ας σημειωθεί δε ότι ήταν αυτός που προσέφυγε στην δικαιοσύνη –με την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης- καθ’ ότι η ΕΛΕΓΕΙΑ –ως επιστημονικό όργανο- δεν ενομιμοποιήτο να το πράξει, όπως δεν το έπραξε).
Υ.Γ.Αγαπητέ Chris123GR
Πριν κρίνεις –θετικά ή αρνητικά- δρώμενα σε μία ειδικότητα, καλά θα ήταν να έχεις και βασικές γνώσεις αυτών, κάτι που δεν νομίζω ότι ισχύει.
Σε όλες τις ειδικότητες συμβαίνουν παρόμοια. Μόνο που στην δική μας, ακούγονται ενίοτε και ορισμένα από τα διαδραματιζόμενα.
Chris123GR:
--- Παράθεση ---Υ.Γ.Αγαπητέ Chris123GR
Πριν κρίνεις –θετικά ή αρνητικά- δρώμενα σε μία ειδικότητα, καλά θα ήταν να έχεις και βασικές γνώσεις αυτών, κάτι που δεν νομίζω ότι ισχύει.
Σε όλες τις ειδικότητες συμβαίνουν παρόμοια. Μόνο που στην δική μας, ακούγονται ενίοτε και ορισμένα από τα διαδραματιζόμενα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν έχω διαβάσει πιο άκυρο σχόλιο από το δικό σου ! Δηλαδή για να σχολιάσω κάτι για την γενική ιατρική πρέπει να είμαι γενικός ιατρός ή να βρισκομαι "από μέσα" ?
Αγαπητέ μου δεν θα σου περάσει τέτοια νοοτροπία και λογοκρισία ! Θα λέω την άποψή μου για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ όπως τα αντιλαμβάνομαι και τέτοιους "τσαμπουκάδες" από σένα ή οποιονδήποτε άλλον τους ακούω βερεσέ ......
Doc-Paul:
Όλοι αυτοί οι συνάδελφοι που ταξίδεψαν από την επαρχία άδικα, οι συνάδελφοι που δίνουν για δεύτερη και τρίτη φορά, εκείνοι που η άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση είναι θέμα επιβίωσης, εκείνοι που παλεύουν στα ανά τι Ελλάδι νοσοκομεία να εκπαιδευτούν από μόνοι τους, ξεχασμένοι από το Θεό και τους "θεούς" της Γενικής Ιατρικής, είναι τα μόνα θύματα αυτής της ιστορίας, αυτοί είναι οι μόνοι που δικαιούνται να έχουν ενστάσεις για όλους αυτούς τους κυρίους που πάνω στις δικές μας πλάτες κάνουν τα δικά τους συντεχνιακά παιχνίδια, και, που τώρα θυμήθηκαν να αναρωτηθούν για την καταλληλότητα ή μη των εκτός " λίστας" μελών της επιτροπής, απλά θα πω ότι οι εποχές των συντεχνιών και του νεποτισμού φτάνουν στο τέλος τους, υπάρχουν πάρα πολλοί άξιοι συνάδελφοι που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα και πρέπει και αυτοί να αναγνωριστούν και να τους δοθεί βήμα και χώρος.
ΑΡΗΣ:
Αντικαταστάτες δεν ορίζονται για τα μέλη των επιτροπών? Ουδείς αναντικατάστατος.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση