ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Εξετάσεις ειδικότητας

<< < (23/39) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Υ.Γ.Αγαπητέ Chris123GR
Πριν κρίνεις –θετικά ή αρνητικά- δρώμενα σε μία ειδικότητα, καλά θα ήταν να έχεις και βασικές γνώσεις αυτών, κάτι που δεν νομίζω ότι ισχύει.
Σε όλες τις ειδικότητες συμβαίνουν παρόμοια. Μόνο που στην δική μας, ακούγονται ενίοτε και ορισμένα από τα διαδραματιζόμενα.
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν έχω διαβάσει πιο άκυρο σχόλιο από το δικό σου ! Δηλαδή για να σχολιάσω κάτι για την γενική ιατρική πρέπει να είμαι γενικός ιατρός ή να βρισκομαι "από μέσα" ?
Αγαπητέ μου δεν θα σου περάσει τέτοια νοοτροπία και λογοκρισία ! Θα λέω την άποψή μου για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ όπως τα αντιλαμβάνομαι και τέτοιους "τσαμπουκάδες" από σένα ή οποιονδήποτε άλλον τους ακούω βερεσέ ......

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευτυχώς  ο κ. Μιχάλης έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει . Εσύ απλά δεν ξέρεις και για αυτό γράφεις αυτά που γράφεις. Αυτό δεν είναι άποψη μου είναι γεγονός. Η ιστορία έχει ξεκινήσει από το site της Ένωσης (το original) και εκεί είχε γίνει θέμα. Να σου υπενθυμίσω για τελευταία φορά ότι αυτό το forum έχει περιορισμούς και λογοκρισία στα σχόλια όποιων δεν γράφουν επώνυμα. Για αυτούς που δεν συμφωνούν με αυτή την πολιτική υπάρχουν και αλλού fora.

Δυστυχώς η ιστορία πρέπει να γίνει γνωστή και ο κ. Μιχάλης πρέπει να την γράψει κατά την γνώμη μου καθώς ήταν και ο άνθρωπος που περιγράφεται ως "ένας άλλος συνάδελφος"
Να θυμίσω επίσης για άλλη μια φορά ότι η ΕΛΕΓΕΙΑ είναι επιστημονική εταιρία και επιστημονικές εταιρίες μπορούν να υπάρχουν 100 σε κάθε ειδικότητα. Η Ένωση είναι συνδικαλιστικό όργανο και δικαιούται να έχει άποψη επί των εξεταστών της ειδικότητας. Η ΕΛΕΓΕΙΑ να περιοριστεί στα επιστημονικά της ενδιαφέροντα.

Η απορία μου εμένα είναι η εξής:
Υπήρχε γραπτή απάντηση, ως άτομα, των εξεταστών ότι δεν θα παραστούν;
Γιατί η ΕΛΕΓΕΙΑ δεν εκτελεί χρέη δικηγόρου τους, ούτε είναι συνδικαλιστικό σωματείο για να τους εκπροσωπεί.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌλοι αυτοί οι συνάδελφοι που ταξίδεψαν από την επαρχία άδικα, οι συνάδελφοι που δίνουν για δεύτερη και τρίτη φορά, εκείνοι που η άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση είναι θέμα επιβίωσης, εκείνοι που παλεύουν στα ανά τι Ελλάδι νοσοκομεία να εκπαιδευτούν από μόνοι τους, ξεχασμένοι από το Θεό και τους "θεούς" της Γενικής Ιατρικής, είναι τα μόνα θύματα αυτής της ιστορίας

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ ιστορία έχει ξεκινήσει από το site της Ένωσης (το original) και εκεί είχε γίνει θέμα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Eγώ ελπίζω από τους συναδέλφους - νέους ομήρους της ίδιας παλιάς ιστορίας (ας είναι σύντομη η ταλαιπωρία τους), να ξεπηδήσουν νέες, μαχητικές, ασυμβίβαστες φωνές του Φόρουμ.

Σε ό,τι αφορά το Επιστημονικό Σωματείο με την επωνυμία "ΕΛΕΓΕΙΑ", θα περίμενα:
- να κατατρύχεται λιγότερο με αρχοντορεμπέτικα άσματα τύπου "Θέλουμε τον Κοκό αντί για την Κική",
- να αποκηρύξει την αταβιστική λιγούρα των νέο-Ελ για οφίκια
και εν τέλει να ασχολείται περισσότερο με τα πραγματικά επιστημονικά ζητήματα του κλάδου μας, όπως για παράδειγμα ο εκσυγχρονισμός της λίστας των ποσοστών συμμετοχής των ασφαλισμένων επί των φαρμάκων. 

"Καλά μυαλά", που έλεγε και ο Δκτης μου στο 617 ΕΤΠ... Αλλά πού... Και του χρόνου με ηχεία. Τα σκεύη μου.

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Για αυτούς που δεν συμφωνούν με αυτή την πολιτική υπάρχουν και αλλού fora.
--- Τέλος παράθεσης ---

Ωωωω για αυτό αγαπητέ μου να είσαι απόλυτα βέβαιος ! Ουδείς αναντικατάστατος !

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Υ.Γ.Αγαπητέ Chris123GR
Πριν κρίνεις –θετικά ή αρνητικά- δρώμενα σε μία ειδικότητα, καλά θα ήταν να έχεις και βασικές γνώσεις αυτών, κάτι που δεν νομίζω ότι ισχύει.
Σε όλες τις ειδικότητες συμβαίνουν παρόμοια. Μόνο που στην δική μας, ακούγονται ενίοτε και ορισμένα από τα διαδραματιζόμενα.
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν έχω διαβάσει πιο άκυρο σχόλιο από το δικό σου ! Δηλαδή για να σχολιάσω κάτι για την γενική ιατρική πρέπει να είμαι γενικός ιατρός ή να βρισκομαι "από μέσα" ?
Αγαπητέ μου δεν θα σου περάσει τέτοια νοοτροπία και λογοκρισία ! Θα λέω την άποψή μου για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ όπως τα αντιλαμβάνομαι και τέτοιους "τσαμπουκάδες" από σένα ή οποιονδήποτε άλλον τους ακούω βερεσέ ......

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευτυχώς  ο κ. Μιχάλης έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει . Εσύ απλά δεν ξέρεις και για αυτό γράφεις αυτά που γράφεις. Αυτό δεν είναι άποψη μου είναι γεγονός. Η ιστορία έχει ξεκινήσει από το site της Ένωσης (το original) και εκεί είχε γίνει θέμα. Να σου υπενθυμίσω για τελευταία φορά ότι αυτό το forum έχει περιορισμούς και λογοκρισία στα σχόλια όποιων δεν γράφουν επώνυμα. Για αυτούς που δεν συμφωνούν με αυτή την πολιτική υπάρχουν και αλλού fora.

Δυστυχώς η ιστορία πρέπει να γίνει γνωστή και ο κ. Μιχάλης πρέπει να την γράψει κατά την γνώμη μου καθώς ήταν και ο άνθρωπος που περιγράφεται ως "ένας άλλος συνάδελφος"
Να θυμίσω επίσης για άλλη μια φορά ότι η ΕΛΕΓΕΙΑ είναι επιστημονική εταιρία και επιστημονικές εταιρίες μπορούν να υπάρχουν 100 σε κάθε ειδικότητα. Η Ένωση είναι συνδικαλιστικό όργανο και δικαιούται να έχει άποψη επί των εξεταστών της ειδικότητας. Η ΕΛΕΓΕΙΑ να περιοριστεί στα επιστημονικά της ενδιαφέροντα.

Η απορία μου εμένα είναι η εξής:
Υπήρχε γραπτή απάντηση, ως άτομα, των εξεταστών ότι δεν θα παραστούν;
Γιατί η ΕΛΕΓΕΙΑ δεν εκτελεί χρέη δικηγόρου τους, ούτε είναι συνδικαλιστικό σωματείο για να τους εκπροσωπεί.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ πάντως δεν έχω τα καταλάβει τι είχε γίνει  τότε με τον κ. Μιχάλη και τι έγινε και τώρα.
Θα ήθελα να μάθω και ελπίζω κάποτε να το καταφέρω...

iGP:
Επί της ουσίας του θέματος, θα ήθελα να επισημάνω κι εγώ, το δίκαιο των λεγομένων του κυρίου Μιχάλη, έχοντας βιώσει προσωπικά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τότε.
Επί του "διαδικαστικού" όμως, θα επιθυμούσα η "πολιτική" του forum να υπενθυμίζεται προς πάσα κατεύθυνση, προς όλα τα ανώνυμα μέλη, όταν υπερβαίνουν τους κανόνες και όχι επιλεκτικά προς κάποια από αυτά!Αλλιώς, επιβεβαιώνεται απλώς η λαϊκή ρήση: "δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις".  ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση