Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Πόσο γρήγορα εξαφανίζονται τ περιοδικά από τ χώρο αναμονής τ ιδιωτικών Ιατρείων;
iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Ενδεικτικά, η τιμή του πακέτου αγοράς εντός του μήνα κυκλοφορίας για τα περιοδικά που παραλαμβάνετε, κυμαίνεται από 80 έως 120 ευρώ. Διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για την παράδοση και τοποθέτηση των περιοδικών και των Stands προβολής.
D-Michalis:
Με τόσα λεφτά μπορώ να έχω και ένα Nova και να παίζει εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος προγράμματα συνεχώς που θα τους κρατούν και σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς και να παίζεις από το PC φιλμάκια με ιατρικό -ενημερωτικό ενδιαφέρον (να μην γκρινιάζουν κιόλας, άμα καθυστερούν), αλλά και να λειτουργούν και εκπαιδευτικά.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε τόσα λεφτά μπορώ να έχω και ένα Nova και να παίζει εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος προγράμματα συνεχώς που θα τους κρατούν και σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς και να παίζεις από το PC φιλμάκια με ιατρικό -ενημερωτικό ενδιαφέρον (να μην γκρινιάζουν κιόλας, άμα καθυστερούν), αλλά και να λειτουργούν και εκπαιδευτικά.
--- Τέλος παράθεσης ---
... ή, εναλλακτικά, να αγοράζεις 5-6 πολύ καλής ποιότητας λευκώματα (ιστορικά, εθνολογικά, γεωγραφικά κ.λ.π.) που, όπως έχω διαπιστώσει, κινούν το ενδιαφέρον πολλών.
gorbeast:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Ενδεικτικά, η τιμή του πακέτου αγοράς εντός του μήνα κυκλοφορίας για τα περιοδικά που παραλαμβάνετε, κυμαίνεται από 80 έως 120 ευρώ. Διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για την παράδοση και τοποθέτηση των περιοδικών και των Stands προβολής.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτές οι τιμές είναι για πακέτα εντός του μήνα κυκλοφορίας των περιοδικών. Εγώ αναφέρομαι, όπως προείπα, σε περιοδικά κυκλοφορίας εντός του περασμένου διμήνου από τον μήνα διανομής. Ρίξε μια ματιά εδω...
Εγγραφή ή Είσοδος
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε τόσα λεφτά μπορώ να έχω και ένα Nova και να παίζει εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος προγράμματα συνεχώς που θα τους κρατούν και σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς και να παίζεις από το PC φιλμάκια με ιατρικό -ενημερωτικό ενδιαφέρον (να μην γκρινιάζουν κιόλας, άμα καθυστερούν), αλλά και να λειτουργούν και εκπαιδευτικά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πραγματικά αυτό είναι κάτι το πολύ ενδιαφέρον που θα ήθελα..... βίντεο στα ελληνικα. Με ένα media player στην τηλεόραση, είναι εύκολο να παίζουν από ένα usb stick
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση