Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Πόσο γρήγορα εξαφανίζονται τ περιοδικά από τ χώρο αναμονής τ ιδιωτικών Ιατρείων;

<< < (2/5) > >>

nkf100:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτο προβλημα αντιμετωπιζεται ευκολα με 2 ασυρματες κάμερες μία στην αναμονή και μία στην έισοδο του ιατρείου.το κοστος ειναι ελάχιστο και ξέρεις πάντα ποιός μπαινει και πιοιός βγαίνει  στο χώρο σου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφε, έχεις  την καλοσύνη  να μου πεις  πόσο περίπου στοιχίζει  μια ασύρματη κάμερα   στην είσοδο?

--- Τέλος παράθεσης ---

Με 80€ βρισκεις αρκετα καλες ασυρματες, αλλα για να εχεις καλο σημα μπορει να χρειαζεται static ip!
Αν καταγραφει η καμερα, απαγορευεται να στοχευει στο χωρο αναμονης, εκτος και αν εχεις παρει αδεια απο την Αρχη Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αν κατάλαβα καλά η κάμερα δεν θα καταγράφει αλλά θα είναι μπλόφα; Γιατί αν δεν στοχεύει στο χώρο αναμονής, που θα στοχεύει;
Νομίζω ότι η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν δίνει άδεια σχεδόν πουθενά (εκτός από τράπεζες) κι όσες κάμερες υπάρχουν σχεδόν παντού, ακόμη κι αν υπάρχει σχετική προειδοποίησή για την ύπαρξή τους, είναι ουσιαστικά παράνομες.
Κάμερες στις αίθουσες αναμονής των νοσοκομείων επιτρέπονται; Γιατί στο δικό μας υπάρχει σχετική προειδοποίηση (δεν ξέρω αν υπάρχουν και κάμερες).

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν κατάλαβα καλά η κάμερα δεν θα καταγράφει αλλά θα είναι μπλόφα; Γιατί αν δεν στοχεύει στο χώρο αναμονής, που θα στοχεύει;
....
Κάμερες στις αίθουσες αναμονής των νοσοκομείων επιτρέπονται; Γιατί στο δικό μας υπάρχει σχετική προειδοποίηση (δεν ξέρω αν υπάρχουν και κάμερες).

--- Τέλος παράθεσης ---
   Μπορεί να μην καταγράφει αλλά να παρακολουθείς απλώς (real time) στην οθόνη σου το χώρο αναμονής. Η παρακολούθηση δεν χρειάζεται άδεια αλλά μόνο πληροφόρηση των "αντικειμένων παρακολούθησης". Η γνωστή πινακίδα (ο χώρος βιντεοσκοπείται κλπ).
    Εξάλλου η παρουσία της κάμερας (και ως μπλόφα) δρα αποτρεπτικά.

fanisgp:
η κάμερα δεν καταγράφει απλώς παρακολουθεις real time.επισης η εξωτερική πόρτα πάντα κλειστή.κουδούνι βλέπεις και ανοίγεις.ξέρετε πόσα κάλαντα γλυτώνεις.....!

gorbeast:
Μια συναφής αναζήτηση στο Google, πχ. "περιοδικά χώρου αναμονής" αναδεικνύει εταιρίες που προσφέρουν έναντι μικρού μηνιαίου αντιτίμου (€12-20) και άνευ συμβολαίου, διανομή (και μηνιαία ανανέωση) αρκετών περιοδικών του περασμένου διμήνου. Πιστεύω είναι μια πολύ καλή λύση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση