Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

xxxxx xxxxxxx (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ)

<< < (6/6)

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςOχι, είναι πέρα από ηθική και νομική υποχρέωση του γιατρού να εκδώσει ηλεκτρονική συνταγή, και όχι σε feuille volant του Ιατρείου του.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πως γένεν αυτό ; Κάποιο άρθρο-ΦΕΚ-νόμος υπάρχει ;

Γιατί οι περιπτώσεις που ΔΕΝ συμβαίνει αυτό είναι τόσες που πραγματικά, δεν νομίζω να ισχύει με την καμμία.

Αν δλδ εγώ έχω χειρουργείο θα πρέπει να μην πάω για να συνταγογραφήσω την αγωγή του άλλου μήπως κι με μηνύσει ;

Ο ιατρός στο ΤΕΠ που δεν προλαβαίνει να πάει στην τουαλέτα, θα πρέπει να κάθεται να συνταγογραφεί ηλεκτρονικά την αγωγή επειδή είναι "ηθική κι νομική υποχρέωσή του" ή μήπως εξαιρείται ;
Γιατί εγώ σπάνια το έκανα (ακόμα κι άνεση χρόνου να έχεις κι να θέλεις να εξυπηρετήσεις, δεν υπάρχει η στρογγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου).

pzogr:
Αν είχα σαν ρεαλιστική επιλογή την πλήρη απεξάρτηση από τον ΕΟΠΥΥ, θα το έκανα με κλειστά τα μάτια. Καμμία απολύτως σχέση, ούτε συνταγές ούτε εξέταση ασφαλισμένων ούτε τίποτα... Απ'αυτή την οπτική, μπορώ να καταλάβω την ενοχλητική κατά τ'άλλα στάση του συναδέλφου.
Το ποσό που ζητά υπόκειται κι αυτό στο νόμο της προσφοράς και ζήτησης όπως σωστά επισημάνθηκε. Άρα μπορεί και να ζητά λίγα... Μπορεί πχ πολλοί ασθενείς του να τον επέλεγαν ξανά ακόμα κι αν ζητούσε 300 ευρώ ή μπορεί και όχι.

Οι γραμματείς κανονικά δεν συνταγογραφούν, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια... Συνταγογράφηση τυπικά κάνει μόνο ο γιατρός. Θα μπορούσε βέβαια να επιφορτίσει τη γραμματέα του με αυτό το καθήκον όπως κάνουν τόσοι και τόσοι. Εδώ φεύγει κανείς από νοσοκομείο και δεν παίρνει ηλεκτρονική συνταγή, νομίζω ότι ένας ιδιώτης μη συμβεβλημένος έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι νομίζει.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση