Γενικά > Νομικά θέματα

Πώς βγάζουμε Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθενείας ( ΕΚΑΑ ) μέσω του ΤΣΑΥ (ΕΤΑΑ).

<< < (4/6) > >>

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω τα εστειλα αρχες φεβρουαριου και ακομη δε μου εχει ερθει!

--- Τέλος παράθεσης ---

Πάρε τους τηλέφωνο. Μάλλον το ξέχασαν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πηρα και μου ειπαν πως εχει χαλασει το μηχανημα και εχει παει η εκδοση καρτων πισω
Μεχρι τελος του μηνα λενε θα την εχω.
Να δουμε...

Argirios Argiriou:
Πρόταση για ιδιωτική ασφάλιση υγείας όταν ταξιδεύουμε εκτός Ευρωπαικής Ένωσης:

Liaison International Travel Medical Insurance:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

timex:
Για ποιο λογο να κανω ιδιωτικη ασφαλιση υγειας την στιγμλή που με καλυπτει το τσαυ που μου κανει τοσες κρατησεις;

Εκτος απο τον πιο πανω λόγο, νομιζω πως το παραπανω ποστ ειναι ασχετο με το θεμα "Πως βγαζουμε Ευρωπαικη καρτα Ασφαλισης Ασθενειας".

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια ποιο λογο να κανω ιδιωτικη ασφαλιση υγειας την στιγμλή που με καλυπτει το τσαυ που μου κανει τοσες κρατησεις;

Εκτος απο τον πιο πανω λόγο, νομιζω πως το παραπανω ποστ ειναι ασχετο με το θεμα "Πως βγαζουμε Ευρωπαικη καρτα Ασφαλισης Ασθενειας".

--- Τέλος παράθεσης ---

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθενείας που σου δίνει το ΤΣΑΥ σε εξασφαλίζει αν πάθεις κάτι επείγον σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όχι όμως σε άλλες χώρες. Δυστυχώς.

timex:
Καλώς.
Αν και ενδιαφέρον δεν παύει να ειναι ασχετο με το θεμα "Πως βγαζουμε Ευρωπαικη καρτα Ασφαλισης Ασθενειας".

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση