Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
επάγγελμα ο αριστερός....
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικά πονοκεφάλιασα....Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα πολιτοκοποιημένος ομολογώ πως η ΄νέα αυτή προσέγγιση της Αριστεράς με ξενίζει....Μάλλον είχα την οπτική γωνία του Κοτεράκη...Πιο απλουστευμένη και ξεκάθαρη....Ο τελευταίος ορισμός της αριστεράς είναι μια πανσπερμία κομμουνισμού,αναρχίας και καπιταλισμού....Δηλ όλα σε ένα και...κανένα σε ένα...Μάλλον για μποέμ ή εκκεντρικός καπιταλιστής μου κάνει.Συγνώμη αν με την άγνοιά μου προκαλώ αλλά κάπου έχασα τη μπάλλα και ξαφνιάστηκα...
--- Τέλος παράθεσης ---
γιατί jack....; Βάλε κάποιον να σου μεταφράσει τα γαλλικά.... εάν διαβάσεις αυτό το κείμενο θα δεις ότι πολλές συμπεριφορές είναι απόλυτα κατανοητές και δεν υπάρχουν διλήμματα εισαγωγικών....
Η έννοια του δημοσίου ως εργοδότη για παιδεία, υγεία και πολλά άλλα δεν είναι αριστερά, είναι κομουνισμός, σοσιαλισμός ίσως και πολλά άλλα μιγαδικά μοντέλα. Η αριστερά δεν βάζει τέτοιες ταμπέλες, το αφήνει ουδέτερο και ορίζει κανόνες που ελέγχουν τις αρχές λειτουργίας και το αποτέλεσμα. Η διαφορά της από τον καπιταλισμό είναι ότι ο καπιταλισμός δεν θέλει την ρύθμιση καθώς θεωρεί ότι η ρύθμιση πρέπει να γίνεται από την αγορά.
Βέβαια όταν το ατομικό συμφέρον πολλών αριστερών είναι σταθερό μηνιαίο παχουλό εισόδημα και τυχερά σε plasma και μαύρο μην σας κάνει εντύπωση εάν το δημόσιο ΕΣΥ είναι ο στόχος με το όρο πάντα ότι μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση για να υπάρχει και ανυποταξία.
Γίναμε πολλοί ξαφνικά και ο flone θα μπλεχτεί όπως και εσύ jack αλλά του χρώσταγα μια απάντηση-εξήγηση σε απορία που είχε σε άλλο θέμα περί του γιατί πολλοί που ξέρουν δεν μιλάνε...
Harper:
Εγώ λυπάμαι αλλά κάνω στάση και κατεβαίνω από το λεωφορείο... :)
Ομολογώ πως οι γνώσεις μου στην πολιτική δεν μου επιτρέπουν να πάω παραπέρα...Ούτε το είχα σκεφθεί ποτέ έτσι...
Πάντως έχει ανοίξει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και θα την παρακολουθήσω με ενδιαφέρον...ειλικρινά περιμένω και άλλους συναδέλφους να τοποθετηθούν...ελπίζω να μπορέσω να τους παρακολουθήσω...Ειδικά τους flone,Βέρρα και φυσικά τον αγαπητό Διακομιστή!Οι απόψεις τους έχουν πάντα ενδιαφέρον και νομίζω πως κατέχουν το συγκεκριμένο άθλημα.Επίσης ο Αποστόλου Βασίλης(που χάθηκε αυτή η ψυχή?)
Αν μη τι άλλο,σίγουρα θα βγούμε πιο σοφοί και ενημερωμένοι...
ΤHANKS για την ευκαιρία που δίνεται!
Koterakis:
.
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι μια λοιπόν που πάλι η κουβέντα τόφερε, είδες πόσο χρειάζονται οι διπλοί λογαριασμοί; Αλλιώς ποιος θα τολμήσει να μιλήσει επώνυμα ακόμα και αν ξέρει; Ας κάτσουμε λοιπόν να αφήνουμε το σκοτάδι και τη φαντασία μας να μας καθοδηγούν αφού οι διπλοί λογαριασμοί δεν επιτρέπονται, εγώ θα πάω σε κάνα άλλο φόρουμ ανώνυμα να ρωτάω και να μάθω τι γίνεται, γιατί ούτε flone προβλέπω να τολμάει να μιλάει καθαρά, ούτε τον κ Κουναλάκη βλέπω πρόθυμο.
Καλή συνέχεια, εντάξει ξέρω ότι με θέλετε, θα συνεχίσω και στο φόρουμ αυτό, Τζάκ νάσαι καλά είσαι φοβερός.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι δεν κατάλαβες τώρα koteraki;
Ότι το γνωστό κίνημα που αποτελείται από αριστερούς είναι μια ομάδα ανθρώπων με κοινά ατομικά συμφέροντα και ούτε που τους ενδιαφέρει το ΕΣΥ ως προς τη στελέχωση, δημοσία υγεία, κλπ;
Koterakis:
.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση