Γενικά > Νομικά θέματα
Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις
Δ. Κουναλάκης:
Συζήτησε το με ένα δικηγόρο. Πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα έναντι της ακύρωσης της αρχικής προκήρυξης. Είναι παράνομη η ακύρωση της μετά την λήξη της προθεσμίας όταν υπάρχουν υποψήφιοι και ιδιαιτέρως ότι γίνεται επαναπροκήρυξη της σε δεύτερο χρόνο.
Αυτό λύνει το θέμα σχετικά εύκολα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συζήτηση ή κίνηση.
Κάνε όμως και αυτό που λέει ο Μιχάλης και συν μια επιστολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού όπως λέει o/η timex.
αννουλα:
Αν μετραει κ η δικια μου γνωμη καθολου θα ελεγα οτι η δημοσιευση του σκανδαλου θα τους κανει να τα παρουν ολα πισω..χρειαζεται η δημοσιοτητα γιατι δυστυχως ζουμε σε ''τηλεοπτικη δικτατορια''
Επι ευκαιριας αφου μιλαμε για επιμελητη Β να ρωτησω και κατι σχετικο; αν ενας γιατρος διοριστει και δεν παει ν'αναλαβει το νοσοκομειο 'παρατεινει το ΦΕΚ για αλλες 20 μερες(απ'οσο γνωριζω).Αν παλι δεν παρουσιαστει μετα τι γινεται;Καλουν με νεο ΦΕΚ τον δευτερο δηλαδη αλλους 3-4 μηνες παραταση ή επαναπροκυρρησεται ο διαγωνισμος;
D-Michalis:
Καλουν με νεο ΦΕΚ τον δευτερο
αννουλα:
οκ...ευχαριστω για την απαντηση...
aphrodite:
Κυριε Μιχαλη γεια σας
θα ηθελα σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με καποιες αποριες που εχω σε ο,τι αφορα την διαδικασια διορισμου .Ειχαμε ξαναεπικοινωνησει πριν λιγο καιρο και ησασταν πολυ κατατοπιστικος .
Εχω κριθει για μια θεση στο εσυ πριν ενα περιπου μηνα σε νομο αλλο απο αυτο που μενω.{ΘΕΣΗ Α}
Προφανως ,δεν εχω διευκρινησει απο τη γραμματεία του νοσοκομειο το ποτε εφυγαν τα χαρτια μου για το υπουργειο, τα χαρτια μου ειναι ηδη στο υπουργειο.Οπως πολυ καλα ξερετε η επικοινωνια με το τηλ της υπηρεσιας στο υπουργειο ειναι απο δυσκολη μεχρι ανεφικτη αφου το τηλ ειναι μονιμα κατειλημμενο. Δεν εχω λαβει κανενα χαρτι,ουτε ανακοινωση διορισμου .
Προκειται να προκυρηχθει θεση {ΘΕΣΗ Β} στο νομο μου που σαφως με ενδιαφερει στον επομενο μηνα αλλα δεν ξερω αν εχω το δικαιωμα να υποβαλλω τα χαρτια μου δεδομενου οτι η διαδικασια διορισμου μου ειναι σε εξελιξη αλλα χωρις να γνωριζω σε ποια φαση.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης .Μεχρι ποτε μπορω να θετω υποψηφιοτητα για θεση στο ΕΣΥ ενω ο διορισμος εκκρεμει και μπορει να κανει και 2 ως και 4 μηνες μεχρι να ερθει ?? Μπορω να υποβαλλω τα χαρτια μου και μετα την ανακοινωση διορισμου? και αφου λαβω το διορισμο αλλα πριν εξαντληθουν οι 20 μερες που εχω δικαιωμα να τον αποδεχθω?Η μηπως η μονη ασφαλη λυση ειναι να παραιτηθω απο τη θεση Α για να μπορω να θεσω υποψηφιοτητα για τη θεση Β Η προθεση μου ειναι να παω στη θεση Α που εχω κριθει αλλα να εκκρεμει η υποψηφιοτητα μου για την αλλη θεση Β
Αν αποδεχθω το διορισμο μου στη θεση Α δεν εχω δικαιωμα να υποβαλλω χαρτια για τη θεση Β που ειναι ομοβαθμη της Α.Ετσι δεν ειναι?
Γνωριζετε αν λογω εκλογων που επικεινται παγωνουν ολες οι υπηρεσιακες μεταβολες και διορισμοι σε ολες τις υπηρεσιες αρα και στο υπουργειο Υγειας και μπορει ετσι να καθυστερησει η διαδικασία διορισμου μου?
Σας ευχαριστω για την υπομονη σας
θα περιμενω την απαντηση σας γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.εχω πελαγωσει και αγχωθει οσο δεν φανταζεστε!!!!
ευχαριστω και παλι
Αphrodite
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση