Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Επιβίωση ιδιώτη Ιατρού χωρίς σύμβαση με Ταμεία;
Harper:
Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!Μπαινω σε μια συζητηση που μετεχουν όλοι και λέω αυτο που νομιζω και ειλικρινα με απόλυτη ευαισθησια για το θεμα.Ουτε κατευθυνομενος ειμαι ουτε προσπαθω να αποθαρρυνω κανεναν.Αν παρακαολουθειτε τοσο καιρο το φορουμ δε φημιζομαι σαν παπαγαλακι της καταστροφης ουτε σαν οπαδός του "μαλακιζειν εστι φιλοσοφειν".Ομιλω με συναδελφους και με πραγματικη οργη και από ενδιαφερον μετεχω και δεν ανεχομαι απο κανεναν να μου κουναει το δαχτυλακι καθηγητιστικα ,να με ειρωνευται και να μου υποδεικνυει τι να λέω.Αν σας ενοχλει ο δημοσιος διαλογος και η θεση ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ του ΕΣΥ έχετε απλά πρόβλημα!Γιατι στο καζανι με τα σκατα που σιγοβραζει συντομα όλοι θα μπουμε μεσα...Και ναι ιατρος ειμαι κυριε αλλά ουτε συνταγογραφος ουτε οιοδηποτε άλλο.Δεν προμοταρω τη συνταγογραφηση απλά λεω πως αν αυτη επιτρεπεται όλο και καποιος θα μπει στο ιατρειο του μη ΕΟΠΠΥ ιατρου.Γιατι ερχονται δυσκολοι καιροι και ο άλλος θα το σκεφτεται...Τόσο κολασιμο αυτο που ειπα???
Αλλά όποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται ή απλά ο μη νοων μη νοειτω....
Και παρακαλω μη μου ξανακουνησετε το δαχτυλακι εν ειδη καθηγητη εφοσον δε με ξερετε και να μην προχωρησετε σε υπόνοιες και στρεβλωσεις γυρω από τα λεγομενα μου.Αμαν πια...και λάθος εκτιμηση αν εχω κάνει δικαιουμαι μια πιο συναδελφικη αντιμετωπιση...Εκτος και αν εσεις ειστε κυβερνητικο παπαγαλακι και θέλετε να ηρεμησετε τα πνευματα
Harper:
Και κατι άλλο αγαπητε μου...λιγος σεβασμος στους ιατρους ΕΣΥ δε βλάπτει.Γιατι εγω περισι εβγαλα κατω από 35000,έβλεπα μεσο ορο ασθενων 35-40 την ημερα και ξεσκιστηκα στις εφημεριες ενω εσεις 65.000 με μεσο ορο ασθενων 15 και αραχτος στο γραφειο σας...Εκτος κι αν πιστευετε πως ειμαστε ΟΛΟΙ στο ΕΣΥ φασονατζηδες και φακελακηδες...Λυπάμαι αλλα και εσεις με κανετε να αισθανομαι ντροπη και ενοχες που ειμαι ιατρος μιας και αυτοανακηρυχθηκατε θεματοφυλακας της ιατρικης
medicus:
Κατ'αρχήν να ηρεμήσουμε. Πιστεύω ότι τα ελληνικά μου είναι ευανάγνωστα και σε κανένα σημείο του κειμένου μου δε νομίζω να σας προσέβαλα. Ούτε και το ΕΣΥ, αντίθετα(αν διαβάσουμε καλύτερα το κείμενο). Απλά ήθελα να καταθέσω την άποψη και ενός ιατρού με ιδιωτικό ιατρείο, χωρίς συμβάσεις. Στη συνέχεια του λόγου μου επεκτάθηκα στο σύνολο ημών των ιατρών, επαναλαμβάνω στο ΣΥΝΟΛΟ, και όχι προσωπικά σε εσάς. Παρόλα αυτά σας ζητώ συγγνώμη για την όποια παρεξήγηση.
Δεν νομίζω όμως να διαφωνείτε μαζί μου στο ότι η πλειοψηφία των ιατρών νοιάζεται για τα βιβλιάρια και μόνο. Νομίζω ότι είμαστε στην ίδια πλευρά απλά έχουμε "κακή" επικοινωνία. Γι'αυτό διορθώνω σε ότι, κατά λάθος, έσφαλα. Η οργή μου αφορά τους ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣ, όχι εσάς. Εξάλλου δε σας γνωρίζω προσωπικά, οπότε θα μου ήταν αδύνατο να έχω άποψη επί του προσώπου σας. Και θέλησα απλά να πω σε νέους αλλά και παλαιότερους συναδέλφους ότι δεν είναι δραματική η κατάσταση στα ιδιωτικά ιατρεία. Ίσα-ίσα κερδίζουμε αρκετά, δεν το κρύβω. Οπότε όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει, χωρίς να αισθάνεται ήδη "τελειωμένος" ή "κατεστραμμένος".
Ευχαριστώ και ελπίζω να δεχτείτε τη συγγνώμη μου, και να επανορθώσω και δημόσια εάν νομίζετε ότι, άθελά μου, σας έθιξα.
Harper:
Το θέμα ειναι πως απομονωσατε μια φραση από τα λεγομενα μου και ξεχυθηκατε σαν χειμμαρος προς ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ παρόλο που στη συνεχεια της προηγουμενης φρασης (παρακαλω δειτε τι λέω)υπήρξα επεξηγηματικος.Το έγραψα και σε άλλο σημειο,προχθες ειδα τη μισθοδοσια μου και ειμαι 600 ευρω σχεδον κατω μην υπολογιζοντας τις βενζινες που καθημερινα πληρωνω(4 ημερες εβδομαδιαιως -πλην μιας ρεπό -γραφω 120 χμ πηγαινε-έλα).Δεν καταφευγω σε φθηνες αναλύσεις εκ του ασφαλους ουτε "παίζω" σαδιατικά και χαιρεκακα με την αγωνια νεων συναδελφων.Την ανεργια την εχω ζησει στο πετσι μου και ξερω πόσο ποναει.Απλά κάνω μια εκτιμηση και νιωθω πως κατηγορουμαι για αυτο.Θα μπορουσατε να πειτε απλα και με πιο ηπιο υφος πως διαφωνειτε μαζι μου και να μη με βαλετε σε μαι απολογητικη σταση ΟΧΙ απέναντι σας αλλά στους αγωνιουντες συναδελφους.Απορω πως βγαλατε το αυθαιρετο συμπερασμα περι συνταγογραφησης και αντι να δεχθειτε απλά μια τοποθετηση-εκτιμηση μου ξεφυγατε ομιλωντας περι κατευθυνομενης συνταγογραφησης και ντροπης-ενοχών που ειστε ιατρος.Ειναι-αφου ξεκινησατε από τη φραση μου-σα να σας τα προκάλεσα εγω όλα αυτα και αυτό αφενος με προσβαλλει αφετερου με λυπει γιατι και εγω ΕΛΛΗΝΙΚΑ ομιλω και γραφω και δεν καταλαβαινω γιατι εσεις πρεπει να ειστε κατανοητος και εγω όχι
Τελςος πάντων.Θα συμφωνησω πως υπάρχει ένταση και ομολογω πως προσωπικά εχω χαμηλο ουδο ευθιξιας.ΔΕ θέλω να το συνεχισω ουτε εγω.Δεκτη η συγγνωμη σας και συγγνωμη και από τη δικη μου πλευρα για τη σκληρη γλώσσα.
Harper:
@kdiwannou
Αν διαβαζεις και άλλες θεματικες ενοτητες και παρακολουθησες την παραπάνω "διένεξη" με τον @medicus σε παρακαλω μην κάνεις και καμμια άλλη pdf ανάλυση με το ψυχογραφημά μου(όποιος κατάλαβε -καταλαβε).Αρχηγε,αυτό δε θα το αντεξω ...όχι πάλι!!! ;D ;D ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση