ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΑΙΜΙΑ

<< < (2/5) > >>

iGP:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς επρόκειτο για μεικτό πληθυσμό και όχι μεικτή δυσλιπιδαιμία με χαμηλή HDL...

--- Τέλος παράθεσης ---

Που έγκειται η δυστυχία;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς επρόκειτο για μεικτό πληθυσμό και όχι μεικτή δυσλιπιδαιμία με χαμηλή HDL...

--- Τέλος παράθεσης ---

Που έγκειται η δυστυχία;

--- Τέλος παράθεσης ---
Στο ότι το νικοτινικό οξύ είναι ένα ειδικό φάρμακο, χωρίς τις πλειοτρόπες δράσεις των στατινών, που όμως έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα: Ανεβάζει την HDL τόσο, όσο κανένα άλλο. Έτσι, αν είναι κάπου να τεκμηριώσει υπεροχή είναι σε αυτές τις (οικογενείς) μεικτές δυσλιπιδαιμίες.

iGP:
Ίσως τότε, να πρέπει να του περιορίσουν τις ενδείξεις.
Θα περιμένουμε, κρατώντας τη σύσταση : "While the review is ongoing, the Agency recommends that no new patients should be started on treatment with these medicines or enrolled in clinical trials involving these medicines, pending the outcome of the Agency’s assessment."

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΊσως τότε, να πρέπει να του περιορίσουν τις ενδείξεις.
Θα περιμένουμε, κρατώντας τη σύσταση : "While the review is ongoing, the Agency recommends that no new patients should be started on treatment with these medicines or enrolled in clinical trials involving these medicines, pending the outcome of the Agency’s assessment."

--- Τέλος παράθεσης ---
Όντως, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει αυτή τη μελέτη.

Δημήτρης Μακρέας:
-Άνθρωποι χαμηλού καρδιαγγειακού κινδύνου, με ήπια ή σποραδική υπερτριγλυκεριδαιμία, οι οποίοι κάπου-κάποιος-κάποτε , τους έδωσε. (μπορεί κι εγώ...)
Ίσως αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που λάμβναν ω3...
Έχασε η Βενετιά βελόνι...
-άνθρωποι με σοβαρές υπερτρυγλυκαιριδαιμίες.
Έτσι κι αλλιώς δεν αντιμετωπίζονται με Ω3, οπότε ας δούμε τις άλλες επιλογές.
Θα μου πείτε οι πλειοτροπικές δράσεις και τα λοιπά...
Σωλομό, σκουμπράκι, σαρδέλα, γαύρο, καρυδάκια αν δυνατό μαζί με τη βόλτα για τη συγκομιδή (αρκεί να μην καταλήγει με παιδάκια), φασόλια , ωμά λαχανικά.
Εντάξει , ας μην είμαι και τόσο αφοριστικός, άλλωστε υπάρχουν και οι έρευνες που... Κανένα φτηνό ω3 με φειδώ και επιλεκτικά.
Προσωπικά περισσότερα προβλήματα μου έλυσε , παρά δημιούργησε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση