ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Εξετάσεις ειδικότητας

<< < (24/39) > >>

ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌλοι αυτοί οι συνάδελφοι που ταξίδεψαν από την επαρχία άδικα, οι συνάδελφοι που δίνουν για δεύτερη και τρίτη φορά, εκείνοι που η άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση είναι θέμα επιβίωσης, εκείνοι που παλεύουν στα ανά τι Ελλάδι νοσοκομεία να εκπαιδευτούν από μόνοι τους, ξεχασμένοι από το Θεό και τους "θεούς" της Γενικής Ιατρικής, είναι τα μόνα θύματα αυτής της ιστορίας

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ ιστορία έχει ξεκινήσει από το site της Ένωσης (το original) και εκεί είχε γίνει θέμα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Eγώ ελπίζω από τους συναδέλφους - νέους ομήρους της ίδιας παλιάς ιστορίας (ας είναι σύντομη η ταλαιπωρία τους), να ξεπηδήσουν νέες, μαχητικές, ασυμβίβαστες φωνές του Φόρουμ.

Σε ό,τι αφορά το Επιστημονικό Σωματείο με την επωνυμία "ΕΛΕΓΕΙΑ", θα περίμενα:
- να κατατρύχεται λιγότερο με αρχοντορεμπέτικα άσματα τύπου "Θέλουμε τον Κοκό αντί για την Κική",
- να αποκηρύξει την αταβιστική λιγούρα των νέο-Ελ για οφίκια
και εν τέλει να ασχολείται περισσότερο με τα πραγματικά επιστημονικά ζητήματα του κλάδου μας, όπως για παράδειγμα ο εκσυγχρονισμός της λίστας των ποσοστών συμμετοχής των ασφαλισμένων επί των φαρμάκων. 

"Καλά μυαλά", που έλεγε και ο Δκτης μου στο 617 ΕΤΠ... Αλλά πού... Και του χρόνου με ηχεία. Τα σκεύη μου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ups 617? Χελιδόνα!! Εκανα εκει 3 μήνες το 2000, αποσπαση απο το 618 Πλατη "πινέζα".

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν έχω διαβάσει πιο άκυρο σχόλιο από το δικό σου ! Δηλαδή για να σχολιάσω κάτι για την γενική ιατρική πρέπει να είμαι γενικός ιατρός ή να βρισκομαι "από μέσα" ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Μ' άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!!!
Να έχεις βασικές γνώσεις είπα, όπως αρμόζει σε κάθε καλοπροαίρετο συζητητή. Αυτά και τίποτε άλλο που να σχετίζεται με τις θέσεις και το περιεχόμενο της -υβριστικής σου- καταχώρησης.

D-Michalis:
Για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για την ιστορία αυτή (της ακυρωθείσας το 2006 επιτροπής και της 1ης ομηρίας των υποψηφίων), μπορεί να ανατρέξει εδώ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
όπου παρέθεσα μία καταχώρηση για τα γεγονότα, όπως τα έζησα εγώ.
Εδώ υπάρχουν και άλλοι που τα έζησαν. Αν θέλουν μπορούν να συμπληρώσουν κάτι που εγώ –πιθανόν- παρέλειψα ή την άποψή τους.

ΑΡΗΣ:
Εγώ θέλω να μάθω τους αντικαταστάτες της τριμελούς επιτροπής εξετάσεων και για ποιό λόγο δεν αντικατέστησαν τους αποχωρώντες εξεταστές.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςUps 617? Χελιδόνα!! Εκανα εκει 3 μήνες το 2000, αποσπαση απο το 618 Πλατη "πινέζα".

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι ρε φίλε, εγώ πήγα εκεί 20 Σεπ. 2000 και έμεινα 9 1/2 μήνες. Σήμερα απ΄ό,τι μαθαίνω, το έχουν κλείσει...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση