ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Εξετάσεις ειδικότητας

<< < (25/39) > >>

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ θέλω να μάθω τους αντικαταστάτες της τριμελούς επιτροπής εξετάσεων και για ποιό λόγο δεν αντικατέστησαν τους αποχωρώντες εξεταστές.

--- Τέλος παράθεσης ---

Παρε ενα τηλεφωνο στο υπουργειο να μαθεις.

Doc-Paul:

Εγώ θέλω να μάθω τους αντικαταστάτες της τριμελούς επιτροπής εξετάσεων και για ποιό λόγο δεν αντικατέστησαν τους αποχωρώντες εξεταστές

Η επιτροπή ήταν η ακόλουθη: Λιονής Χρήστος με αναπληρωτή τον Κούβελα Δημήτριο
Μερκούρης Μποδοσάκης με αναπληρωτή Συμεωνίδη Αθανάσιο
Περδικάκη Πηγή με αναπληρώτρια την Αργυριάδου
Οι αναπληρωτές είναι το Δ.Σ. της Ελεγείας, οι ίδιοι άνθρωποι που αποφάσισαν  αυτή την ενέργεια.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Απορίες:
- Γιατί υπάρχουν ενστάσεις για την κα. Περδικάκη; Ήταν μέλος της εξεταστικής επιτροπής και παλιότερα, όταν έδωσα εξετάσεις, μαζί με κ. Λιονή και κ. Μπέλλο.
- Η κα. Περδικάκη παρουσιάστηκε την ημέρα των εξετάσεων; Κι αν όχι, με ποια δικαιολογία; (οι άλλοι έχουν ενστάσεις για τη συμμετοχή της. Εκείνη για ποιο λόγο να μην παραστεί; Αν δεν παρουσιάστηκε.)

Doc-Paul:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπορίες:
- Γιατί υπάρχουν ενστάσεις για την κα. Περδικάκη; Ήταν μέλος της εξεταστικής επιτροπής και παλιότερα, όταν έδωσα εξετάσεις, μαζί με κ. Λιονή και κ. Μπέλλο.
- Η κα. Περδικάκη παρουσιάστηκε την ημέρα των εξετάσεων; Κι αν όχι, με ποια δικαιολογία; (οι άλλοι έχουν ενστάσεις για τη συμμετοχή της. Εκείνη για ποιο λόγο να μην παραστεί; Αν δεν παρουσιάστηκε.)

--- Τέλος παράθεσης ---

Ηταν παρούσα και έδωσε πραγματική μάχη για την διενέργεια των εξετάσεων,και, στην δική της επιμονή οφείλουμε την υπόσχεση από το υπουργείο ότι η εξεταστική δεν θα χαθεί.

Δ. Κουναλάκης:
Νομίζω ότι η απάντηση γιατί η Πηγή δεν είναι αποδεκτή βρίσκεται στην "υπογραφή" μου κάτω από κάθε μήνυμα μου.
Αν δείτε και ποιος φωνάζει έχετε την απάντηση στα ερωτήματα σας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση