Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

xxxxx xxxxxxx (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ)

<< < (3/6) > >>

Αρχίατρος:
Δυσκολεύω να καταλάβω πως είναι πολλά τα 200€ για την επίσκεψη σε έναν ιατρό με καριέρα στις ΗΠΑ (στις οποίες αν πας ανασφάλιστος στο ΤΕΠ ενός νοσοκομείου για ένα απλό θλαστικό πληρώνεις χαλαρά μια 700άρα ντόλαρς), ενώ π.χ κάποιος πρέπει να σκάσει 70€ για ένα απλό σφράγισμα ή μια 250άρα για απονεύρωση στον ντόπιο οδοντίατρο ο οποίος πέραν της σούπερ-ντούπερ Οδοντιατρικής Αθηνών, δεν έχει κάνει τπτ περισσότερο στην ζωή του.

Δεν βλέπω κανέναν να σχολιάζει τις αμοιβές των οδοντίατρων, οι οποίες παρά τα 6 συναπτά έτη κρίσης δεν έχουν πέσει στο ελάχιστο κι θεωρούνται κατι σαν αισθητική, ότι δλδ πρέπει να τα σκάσεις σε ιδιώτη οδοντίατρο μιας και ο ΕΟΠΠΥ δεν καλύπτει τπτ.

Δεν ομιλούμε φυσικά για προσθετικές εργασίες, αλλά για βασικές οδοντιατρικές, οπότε, ναι, επιτυχία των οδοντίατρων που κανείς δεν τους κατηγορεί ως επίορκους του Ιπποκράτη, ότι ζητάνε πολλά κτλ.
Και, btw, κανένας στην περιοχή μου δεν εκδίδει αποδείξεις.

ZArk:
Δεν αναγράφεται το όνομα του καθηγητή ( και πολύ σωστά).

Όμως, έχει πέσει στην αντίληψή μου οτι,  κυκλοφορεί ένας "καθηγητής" που πλασάρεται ως νευρολόγος πολλές φορές, ως σπουδαγμένος στο Αμερικα ( κατέχει έναν τίτλο διδακτορικής διατριβής Αμερικανικού κολλεγίου ) ο οποίος όμως...... είναι ιατρός άνευ ειδικότητας με ΠΙΣΤ/ΚΟ ΓΕΝ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Δ 38/2004. Χρεώνει γύρω στα 200 ευρώ και δεν συνταγογραφεί για ευνόητους λόγους. Έχω βρει στο διαδίκτυο πληροφορίες (ανεπιβεβαίωτες)  ότι του είχε γίνει και άρση της άδειας επαγγέλματος για κάποιο διάστημα.
Μήπως μιλάμε για τον ίδιο? Με αρχικά Ε.Μ ???

Αρχίατρος:
Πριν edit-αριστεί το ονοματεπώνυμο, είχα βάλει σύνδεσμο στο βιογραφικό του που έδειχνε σαφώς ότι όχι μούφα, αλλά παγκοσμίου φήμης ειδικός στο πεδίο του είναι ο συγκεκριμένος.

Residency, Fellowship στις ΗΠΑ, εργασία σαν Ειδικός σε μεγάλο νοσοκομείο της Ανατολικής Ακτής, τεράστιο ερευνητικό έργο (μία αναζήτηση στο pubmed έβγαλε... 450 αποτέλεσματα!) για να βάλω μόνο τα της Αμερικής, κι εσείς μείνατε στο "καθηγητής" της καταγγέλουσας.

md:
Respect για τα ακαδημαικα προσοντα του συναδελφου.Ωστοσω οι τιμες θα επρεπε να προσαρμοζονται καπως και στην πραγματικοτητα της χωρας στην οποια ασκεις την ιατρικη κατα την αποψη μου....btw στην Ελβετια το ''απλο'' σφραγισμα κοστιζει περι τρα 200-300 φραγκα...
Κατα τα αλλα η μη αναγραφη ηλ.συνταγης νομιμη μεν,ανηθικη κατ΄εμε,ειδικα αν συνοδευεται απο προτροπη του στιλ.''πηγαινε να στα γραψει ο αγροτικος ή ο συμβεβλημενος''

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΩστοσω οι τιμες θα επρεπε να προσαρμοζονται καπως και στην πραγματικοτητα της χωρας στην οποια ασκεις την ιατρικη κατα την αποψη μου....

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν και συμφωνώ στον ηθικό πυρήνα της παρατήρησής σας, θέτω ένα προβληματισμό:
Αν το ιατρείο σου είναι γεμάτο με ασθενείς που πληρώνουν 200 ευρώ την επίσκεψη (και, κυρίως, αν έχεις ματώσει για να φτάσεις σε αυτό το σημείο) και είσαι καθόλα νόμιμος, τι σε εμποδίζει να το κάνεις;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση